Icon_Pijl_Group

Lees onze laatste blogs

Hieronder vindt u artikelen en nieuws over onze productoplossingen. Blogs om scheefloop te voorkomen, over de bescherming en afdichting van transportbanden, over ontstoffingsinstallaties of over recycling. Nieuwe ontwikkelingen en onze nieuwste inzichten delen we graag met u.

Blog

Ontstoffingsproject bij glasfabriek Vidrala Santos Barosa

Om de verspilling van grondstoffen in de aanvoer naar glasproductie te voorkomen, schakelde de Portugese glasfabriek Vidrala Santos Barosa de hulp in van TBK Group. Tijdens een bezoek aan de fabriek afgelopen april is de technische inventarisatie uitgevoerd en zijn de eerste stappen genomen om het ontstoffingsproject te realiseren.

Lees meer »
spillage control overslagbedrijf
Blog

TBK Spillage Control verlost een op- en overslagbedrijf van vervuiling

Rondstuiterende materie was lange tijd een doorn in het oog van een groot kolen en ijzererts verwerkend op- en overslagbedrijf. Het zorgde bij een stortpunt voor slijtage, vervuiling en een onderhoudsintensieve manier van werken. TBK Spillage Control bracht door het implementeren van een ImpTek-impactbed, -impactbars, Spill-Ex-afdichtingsblokken en ProTek keramische skirt liners de materie weer in het gareel.

Lees meer »