Clean, safe and uninterrupted belt conveying

TBK Spillage Control heeft 65 jaar ervaring in het optimaliseren van transportbandinstallaties. Wij voorkomen scheefloop en minimaliseren vervuiling en stofemissie rond transportbanden en overstortpunten.

Onze oplossingen voorkomen onveilige werksituaties, ongeplande stilstanden en verspilling van kostbare grondstoffen. Bovendien behoeden we installaties voor beschadiging en beperken we de slijtage. Wij zorgen voor een schoon, veilig en storingsvrij bandtransport.

TBK Spillage Control zorgt voor

Welke transportband oplossingen bieden wij u?

spillage control scheefloop

Houd uw transportband schoon en in het juiste spoor

De twee grootste problemen bij transportbanden zijn vervuiling en scheefloop. Ze veroorzaken onnodige verspilling van materiaal, schades, overmatige slijtage, hoge opruimkosten, ongeplande stilstanden en een ongezonde en onveilige werkomgeving.

Praat met één van onze experts en maak uw bandtransport weer schoon, veilig en storingsvrij.

Welk van onze producten lost dit voor u op?

Logo StarClean

Voorkom vervuiling en rondzwevend stof

Voorkom vervuiling en rondzwevend stof rond overstortpunten

Overstortpunten zijn een essentieel onderdeel voor schoon, veilig en storingsvrij bandtransport. Echter, ze zijn tegelijkertijd een bron van vervuiling, slijtage en rondzwevend stof. Met onze Clean Transferpoint Technology – in eigen huis ontwikkelde producten – verzekert u zich van vervuilings-, stof- en onderhoudsarme overstortpunten.

Welk van onze producten lost dit voor u op?
spillage control stofoverlast

Houd stofoverlast bij overstortpunten onder controle

Als stortgoed door een overstortpunt stroomt, voert het lucht met zich mee. Deze luchtstroom pakt fijne deeltjes uit de materiaalstroom op, waardoor stof ontstaat. De overdruk, die bij het storten ontstaat, blaast stof door alle aanwezige openingen naar buiten.

Het beheersen van deze luchtstroom vermindert de hoeveelheid stof en geeft het rondwervelende stof de tijd om neer te slaan, voordat het materiaal het overstortpunt verlaat.

Controlling the flow, keeps your dust low!

Welk van onze producten lost dit voor u op?

Bekijk ons leveringsprogramma