Montage, inspecties, metingen en onderhoud

TBK Services ondersteunt de drie bedrijfsonderdelen DCP Benelux, IFE Benelux en TBK Spillage Control. TBK Services is als onderdeel van de TBK Group VCA** gecertificeerd.

Wij monteren ter plaatse ontstoffingsinstallaties, scheidingsmachines, transportbanden en complete overstortpunten. Onze gecertificeerde vakmensen voeren op locatie audits en inspecties uit en staan klaar bij storingen of voor regulier onderhoud.

TBK Services zorgt voor

Onze services

TBK Services maintenance

Montage

TBK Services monteert de door de TBK Group bedrijven geleverde componenten, installaties en machines. Onze vakmensen voelen zich thuis in vele sectoren, van mijnbouw tot fijne voedingsindustrie en van bulkhandling tot recycling.

services_inspectie2

Inspecties & audits

Voor een blijvend goed functioneren van uw installaties en machines zijn periodieke inspecties tijdens bedrijf erg belangrijk. We voeren de inspecties uit op transportband- en stoffilterinstallaties en op tril- en zeefmachines. We analyseren de oorzaken van vervuiling en scheefloop en verrichten systeem- en stofemissie-metingen. We doen concrete voorstellen voor duurzame verbeteringen.

services_inspectie2
services_onderhoud

Onderhoud

Onze monteurs verzorgen het onderhoud aan de door de TBK Group bedrijven geleverde componenten, installaties en machines. Deze werkzaamheden worden zowel preventief als correctief uitgevoerd aan de hand van bevindingen uit het inspectierapport. Denk aan reinigen, vervangen van onderdelen en zo nodig repareren, afstellen en inregelen. Alle werkzaamheden leggen we vast in een onderhoudsrapport.