Icon_Pijl_Group

Ontmoet jouw toekomstige collega's

Wil jij weten met wie jij samen gaat werken als je bij ons aan de slag gaat? Hier lees je alles over de mensen achter TBK.

‘Ik ben trots op mezelf, dat ik kan bijdragen aan de Nederlandse economie’

Het leven lacht Rateb Adas (36) weer toe: een goede job als project engineer bij TBK Group, de mogelijkheid om binnen alle bedrijven van de organisatie zijn technische vaardigheden verder te ontwikkelen en het hebben van een warm, veilig thuis. De in 2017 uit Syrië gevluchte Adas is sinds 2019 in Nederland, statushouder en hoopt hier een rustig, stabiel leven op te bouwen.

Lees meer »

‘Het magazijn van de TBK Group is mijn toko!’

Magazijnbeheerder Jan ter Haar (59) richtte het (toen nog nieuwe) magazijn van de TBK Group in Renswoude geheel eigenhandig in. Hij leerde iedere vezel van ieder product kennen, zorgde voor ordelijkheid en overzicht in ‘zijn toko’ en was getuige van een snelle, voortvarende groei van de TBK Group. Inmiddels ziet hij het magazijn uit zijn jasje groeien en maakt hij zich op voor een volgende fase.

Lees meer »

Wat hebben we jou te bieden?

Icon_Pijl_Group

Afwisselend werk

Bij ons is geen dag hetzelfde. We zijn wereldwijd en in verschillende sectoren actief. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend.

Icon_Pijl_Group

Hecht team, leuke collega's

Samen klaren we de klus. Je maakt deel uit van een hecht team. We houden van hard werken en veel gezelligheid.

Icon_Pijl_Group

Opleidingsbudget

Je bent al een topper, maar het is belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Bij TBK Group krijg je een persoonlijk opleidingsbudget.

Icon_Pijl_Group

Uitstekend salaris

Leuk al die afwisseling en uitdaging, maar wat schuift dat? Bij TBK Group kun je rekenen op een uitstekend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Icon_Pijl_Group

Doorgroeimogelijkheden

Bij TBK Group ligt de wereld letterlijk en figuurlijk aan je voeten. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden.

Icon_Pijl_Group

Een baan bij een succesvol bedrijf

Maak jij graag deel uit van een winnend team? Sluit je dan aan bij een groeiend bedrijf met grote ambities.