Icon_Pijl_Group

65 jaar innovatie

De TBK Group biedt sinds 1956 innovatieve oplossingen voor bedrijven in de mineral processing, mijnbouw, (dier)voedingsindustrie, bulk handling en recycling. Wij bieden klanten wereldwijd totaaloplossingen voor complexe problemen die ontstaan bij het transporteren, zeven, scheiden, breken, malen en opslaan van bulkgoederen.

De groep bestaat uit vier divisies:

Directeuren Wijnand van de Vendel en Bart Kelderman staan aan het roer van een geweldige groep technische specialisten, monteurs en engineers. Als dienstverlenende organisatie weten wij dat de kracht van ons bedrijf zit in onze mensen. Wij houden onze mensen met opleidingen en cursussen technisch op topniveau en bieden tegelijkertijd uitdagend werk in een platte organisatie.

Tevreden medewerkers maken tevreden klanten. We leveren innovatieve producten af en verlenen daarbij topservice. Dat bewijzen we al 65 jaar lang en willen wij u ook morgen weer bewijzen!

Kenmerken van samenwerken met de TBK Group

Icon_Pijl_Group

Bewezen kunde

Een krachtige mix van kennis, hard werken en plezier.

Icon_Pijl_Group

Topservice

Service zit in ons DNA. Dat leveren we voor, tijdens en na de installatie.

Icon_Pijl_Group

Persoonlijk

Wij geloven dat persoonlijk contact de sleutel is tot succes. U krijgt om die reden zo mogelijk altijd vertrouwde gezichten over de (werk)vloer.

Icon_Pijl_Group

Oplossingsgericht

U leest al genoeg mooie woorden. Wij garanderen daden: we gaan niet weg voordat uw probleem is opgelost.