DCP Benelux

Omdat elke stofsoort een andere karakteristiek heeft, is ontstoffing iets om aan specialisten over te laten. Stof kan kleverig of droog zijn, maar ook explosief of schadelijk voor de gezondheid. Ook kan stof waardevol zijn, waardoor er een noodzaak is tot terugwinning. Allemaal factoren die voor de bepaling van de juiste ontstoffingsinstallatie onderzocht moet worden door mensen met ervaring en kennis van ontstoffing.

In alle takken van de industrie wordt ontstoffing toegepast, daarom is het aantal mogelijkheden op het gebied van filterapparatuur en het daarin toegepaste filtermedium zeer uitgebreid. Uitsluitend de combinatie van deze 2 factoren zal het gewenste resultaat geven. Het selecteren van de juiste configuratie voor uw specifieke ontstoffingsprobleem, is iets waarin de specialisten van DCP zich aantoonbaar hebben bewezen.

DCP beperkt zich niet uitsluitend tot het leveren van een ontstoffingsfilter, maar realiseert ook complete turn-key ontstoffingsprojecten. Samen met u zoeken wij naar duurzame oplossingen voor uw specifieke stofprobleem. Maatwerk is daarbij altijd de norm.

TBK Spillage Control

Transportbandinstallaties transporteren op een betrouwbare, efficiënte en voordelige manier het bulkmateriaal van a naar b. Althans, dat zouden ze móéten doen. Veel transportbandinstallaties veroorzaken namelijk veel onnodige vervuiling.

De gevolgen: hoge opruimkosten, verlies van kostbare grondstoffen, ongeplande stilstanden, een gevaarlijke werkomgeving en milieuvervuiling. Daarmee zijn dergelijke installaties allesbehalve efficiënt en financieel voordelig.

TBK Spillage Control beschikt over de kennis, praktisch ervaring, producten en diensten om de oorzaken van de vervuiling in en rondom transportbandinstallaties op te lossen.

Samen met ons houdt u grip op uw operationele kosten en verzekert u zich van een duurzame installatie.

Icon_Pijl_Group

65 jaar innovatie

De TBK Group biedt sinds 1956 innovatieve oplossingen voor bedrijven in de mineral processing, mijnbouw, (dier)voedingsindustrie, bulk handling en recycling. Wij bieden klanten wereldwijd totaaloplossingen voor complexe problemen die ontstaan bij het transporteren, zeven, scheiden, breken, malen en opslaan van bulkgoederen.

De groep bestaat uit vier divisies:

Directeuren Wijnand van de Vendel en Bart Kelderman staan aan het roer van een geweldige groep technische specialisten, monteurs en engineers. Als dienstverlenende organisatie weten wij dat de kracht van ons bedrijf zit in onze mensen. Wij houden onze mensen met opleidingen en cursussen technisch op topniveau en bieden tegelijkertijd uitdagend werk in een platte organisatie.

Tevreden medewerkers maken tevreden klanten. We leveren innovatieve producten af en verlenen daarbij topservice. Dat bewijzen we al 65 jaar lang en willen wij u ook morgen weer bewijzen!

Kenmerken van samenwerken met de TBK Group

Icon_Pijl_Group

Bewezen kunde

Een krachtige mix van kennis, hard werken en plezier.

Icon_Pijl_Group

Topservice

Service zit in ons DNA. Dat leveren we voor, tijdens en na de installatie.

Icon_Pijl_Group

Persoonlijk

Wij geloven dat persoonlijk contact de sleutel is tot succes. U krijgt om die reden zo mogelijk altijd vertrouwde gezichten over de (werk)vloer.

Icon_Pijl_Group

Oplossingsgericht

U leest al genoeg mooie woorden. Wij garanderen daden: we gaan niet weg voordat uw probleem is opgelost.