Icon_Pijl_Group

TBK Group: it's all about people!

TBK Group is sinds de oprichting in 1956 uitgegroeid tot een volwaardige, betrouwbare en internationaal georiënteerde partner. Wij bieden de meest innovatieve totaaloplossingen voor complexe problemen die ontstaan bij het transporteren, zeven, scheiden, breken, malen en opslaan van bulkgoederen, en dan met name gericht op minerale verwerking, mijnbouw, (dier)voedingsindustrie, bulk handling en recycling.

Onze vier divisies, DCP Benelux, IFE Benelux, TBK Spillage Control en TBK services, bundelen steeds vaker hun krachten, wat resulteert in het uitrollen en opleveren van uitdagende, effectieve en zeer vernieuwende projecten. Zo kan het zomaar zijn dat u als klant aanklopt bij TBK Spillage Control, maar dat uiteindelijk ook DCP Benelux meedenkt over filtratie bij een overstortpunt.

Echter, als innovatieve speler in de procesindustrie werken we niet alleen aan duurzame economische groei. Dankzij ons divisie-overstijgend team vol toegewijde, hooggekwalificeerde technici, ontwerpen en realiseren we ook milieutechnische maatwerk-oplossingen. Want de wereld verandert, de roep om een reductie van emissie wordt steeds luider en laat dat nu net óns paradepaardje zijn!

Wij zijn door onze specifieke kennis hard op weg om een grote, serieuze speler van wereldformaat te worden. Onze goede reputatie reikt inmiddels tot ver over de grens, we groeien steeds meer in onze rol als internationale speler en openen de komende jaren dan ook een aantal nieuwe, internationale vestigingen, zodat TBK Group kan uitgroeien tot wie we zijn. En dan niet alleen om onze eigen ambities te verzilveren, maar als volwaardige partner ook die van onze klanten: it s all about people!

Met de participatie van investeringsmaatschappij Anders Invest in april 2023, een sterke participant die onze voorliefde voor de maakindustrie deelt en oog heeft voor een goede groeistrategie, blijft de continuïteit van TBK Group voor de lange termijn gewaarborgd.

Na bijna 70 jaar een belangrijke, innovatieve speler te zijn geweest, is de tijd aangebroken voor een volgend hoofdstuk onder het mom van: “For The Tenacious, No Road Is Impassable!”

 

Stan Egging
DGA TBK Group

Kenmerken van samenwerken met de TBK Group

Icon_Pijl_Group

Persoonlijk

Wij geloven dat persoonlijk contact de sleutel is tot succes. U krijgt om die reden zo mogelijk altijd vertrouwde gezichten over de (werk)vloer.

Icon_Pijl_Group

Topservice

Service zit in ons DNA. Dat leveren we voor, tijdens en na de installatie.

Icon_Pijl_Group

Oplossingsgericht

U leest al genoeg mooie woorden. Wij garanderen daden: we gaan niet weg voordat uw probleem is opgelost.

Icon_Pijl_Group

Bewezen kunde

Een krachtige mix van kennis, hard werken en plezier.