Hoor het van een ander!

Dat wij overtuigd zijn van de kracht van onze productoplossingen en de kwaliteit van onze service, dat neemt u zonder twijfel aan. Onze bestaande klanten ervaren dagelijks dat wij experts zijn in bulkhandling en dat wij ons thuis voelen in sterk uiteenlopende sectoren, van de mijnbouw en zware industrie tot de feed- en foodindustrie.

Onze klanten willen hier ook graag over vertellen. Onderstaande ‘cases’ geven een indruk hoe de TBK Group in de dagelijkse praktijk praktische, innovatieve en duurzame oplossingen biedt om verspilling, vervuiling en stofemissie tot een minimum te beperken en afvalstromen om te zetten naar nieuwe, waardevolle grondstoffen.

 

carm-V-1

TBK Spillage Control project bij kunstmestproducent

Vanuit de scheepslosinstallatie worden via transportbanden de grondstoffen kali en sulfaat naar de opslagloodsen getransporteerd. Het overstorpunt van band L1 op band L2 gaf veel overlast door mors en stof. Dit leidde tot hoge opruimkosten, verlies van materiaal en een onnodige belasting op mens en milieu. De expertise die de TBK group heeft op het gebied van zowel spillage- als dust control heeft de doorslag gegeven voor het verkrijgen van de opdracht.

Lees meer »
spillage control overslagbedrijf

TBK Spillage Control verlost een op- en overslagbedrijf van vervuiling

Rondstuiterende materie was lange tijd een doorn in het oog van een groot kolen en ijzererts verwerkend op- en overslagbedrijf. Het zorgde bij een stortpunt voor slijtage, vervuiling en een onderhoudsintensieve manier van werken. TBK Spillage Control bracht door het implementeren van een ImpTek-impactbed, -impactbars, Spill-Ex-afdichtingsblokken en ProTek keramische skirt liners de materie weer in het gareel.

Lees meer »