Nieuwe ontwikkelingen bij TBK Group

Frisse koers en toekomstige groei
 

In lijn met de indrukwekkende groei van de TBK Group in de afgelopen jaren, en na een eerdere verschuiving in het aandeelhouderslandschap eerder dit jaar, hebben we besloten om onze focus te herdefiniëren voor een nog betere groei in verschillende bedrijfsonderdelen. Sinds oktober ondergaat de TBK Group een verheugende verandering op zowel aandeelhouders- als bestuursniveau.

Stan Egging, onze zelfstandig bevoegd directeur en medeaandeelhouder, heeft de leiding gekregen over TBK Group. Binnen ons trotse bedrijfsonderdeel, IFE Benelux, richt Wijnand van de Vendel zich op de verdere ontwikkeling van sales activiteiten in de Benelux.


“Ik ben teruggetreden als directeur en aandeelhouder bij TBK Group. Mijn focus ligt nu op de ontwikkeling van verkoopactiviteiten in de Benelux voor IFE Benelux. Als technisch adviseur en producttrainer voor andere TBK Group-units zal ik mijn 23-jarige reis voortzetten, een reis die niet mogelijk was zonder de toegewijde inzet en vertrouwen van al mijn collega’s! Op naar het volgende hoofdstuk samen!”

Wijnand van de Vendel

Wij geloven dat deze veranderingen de juiste stappen zijn om het huidige succes van TBK Group voort te zetten en zelfs te vergroten.

Op naar nog eens 65 jaar innovatie en succes!