Hoor het van een ander!

Dat wij overtuigd zijn van de kracht van onze productoplossingen en de kwaliteit van onze service, dat neemt u zonder twijfel aan. Onze bestaande klanten ervaren dagelijks dat wij experts zijn in bulkhandling en dat wij ons thuis voelen in sterk uiteenlopende sectoren, van de mijnbouw en zware industrie tot de feed- en foodindustrie.

Onze klanten willen hier ook graag over vertellen. Onderstaande ‘cases’ geven een indruk hoe de TBK Group in de dagelijkse praktijk praktische, innovatieve en duurzame oplossingen biedt om verspilling, vervuiling en stofemissie tot een minimum te beperken en afvalstromen om te zetten naar nieuwe, waardevolle grondstoffen.

DCP Benelux ontstoffing en stofzuiging bij Euroma

De nieuwe fabriek van kruiden- en specerijenleverancier Euroma in Zwolle is efficiënt, schoon en biedt werknemers een veilige en gezonde omgeving. Debet hieraan zijn vier ontstoffingsinstallaties en een centraal stofzuigsysteem, ontworpen en gebouwd door DCP Benelux.

Lees meer »

Drastische stofreductie bij steengroeve Ardennen door Dust Control Partners

In het hart van de Belgische Ardennen, aan de rand van het pittoreske dorpje Rochefort, ligt de imposante steengroeve Carrière des Limites. Jaarlijks verwerkt de steengroeve één miljoen ton aan kalksteenzand en granulaten, waarbij het breken, malen en zeven het nodige stof veroorzaakt. Een unieke locatie in de buitenlucht waar Dust Control Partners (DCP) een compleet nieuwe ontstoffingsinstallatie realiseerde. Resultaat? Een stofreductie van ruim 50 procent!

Lees meer »