Ruim 65 jaar innovatief

TBK Group biedt sinds 1956 innovatieve oplossingen voor bedrijven in de mineral processing, mijnbouw, (dier)voedingsindustrie, bulk handling en recycling. Wij bieden klanten wereldwijd totaaloplossingen voor complexe problemen die ontstaan bij het transporteren, zeven, scheiden, breken, malen en opslaan van bulkgoederen.

Onze groep bestaat uit vier divisies:

 • DCP Benelux
  Duurzame maatwerkoplossingen voor industriële ontstoffing.
 • IFE Benelux
  Maatwerk trilgoten, zeefmachines, magneten en recyclingmachines.
 • TBK Spillage Control
  Optimalisatie van transportbandinstallaties.
 • TBK Services
  Montage, inspecties, metingen en onderhoud.

Jarenlang werkten Wijnand van de Vendel en Bart Kelderman als DGA’s samen bij TBK Group, totdat Kelderman zich helaas vanwege gezondheidsredenen volledig uit de onderneming moest terugtrekken. In mei 2022 werd Kelderman opgevolgd door Stan Egging, de huidige mededirecteur-aandeelhouder.

Met het aantreden van een nieuw directieteam én de participatie van investeringsmaatschappij Anders Invest in april 2023, is TBK Group in een volgende fase beland. Mede door het toetreden van een sterke participant als Anders Invest, met bovendien een voorliefde voor de maakindustrie en oog voor een goede groeistrategie, blijft het levenswerk van Bart Kelderman en de continuïteit van TBK Group voor de lange termijn gewaarborgd.

Ook het nieuwe directieteam staat als vanouds aan het roer van een geweldige groep technische specialisten, monteurs en engineers, die wij met opleidingen en cursussen technisch op topniveau houden en tegelijkertijd uitdagend werk in een platte organisatie bieden.

Als dienstverlenende organisatie weten wij dat de kracht van ons bedrijf schuilt in onze medewerkers. Tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten. Wij leveren innovatieve producten af en verlenen daarbij topservice. Dat bewijzen wij al ruim 65 jaar en willen wij u ook morgen weer bewijzen.