Nieuwe Poolse partner Lubas

IFE Benelux, onderdeel van TBK Group, is begin dit jaar een samenwerking aangegaan met Lubas, Poolse fabrikant van hoogwaardige PU-vormdelen zoals zeefdekken en diverse slijtbekledingen. Een interessante strategische ontwikkeling op het gebied van levertijd en kwaliteit.

Logische stap

Door het sterk groeiende aantal machines van IFE Material Handling Gmbh in de Benelux en de daardoor toenemende vraag naar PU-zeefdekken, is dit een logische stap voor ons. Uiteraard kunnen we ook de zeefdekken voor andere merken machines leveren. De bekende bevestigingssystemen kan IFE Benelux in verschillende maten en hardheden aanbieden. Een zeer interessante bijkomstigheid is, dat de levertijd van de zeefdekken slechts 6 weken is.

Over Lubas

Het Poolse familiebedrijf Lubas vierde in 2022 haar 30-jarig bestaan en heeft zich ontwikkeld tot wereldleider in de productie van polyurethaanproducten. De fabriek beschikt over een eigen polyurethaan elastomeer gieterij en verschillende proceslijnen om een breed assortiment van hoogwaardige producten te produceren. Hoge duurzaamheid, slijtvastheid en weerstand tegen hydrolyse, zeewater, temperatuur, hoge dynamische belastingen en UV-straling zijn kenmerkend voor de producten van Lubas. Hierdoor voldoen de producten van Lubas aan alle technologische vereisten van machines en apparaten, die worden gebruikt in de zware industrie. Ook maatwerkoplossingen om specifieke problemen op te lossen behoren tot de mogelijkheid.

Interesse?

Heeft u interesse in hoogwaardige PU-vormdelen, neem contact op met TBK-Group afdeling IFE Benelux via sales@IFE-bulk.nl  of bel naar +31 (0) 318-745 740  

1674027324919